Ohhoh, Stefanin nerokas uhkapelitaktiikka onnistui - voitti lotossa 14 kertaa! "Todennäköisyys on puolellani!"

Oho | 01.09.2018 22:35

Jokainen meistä on epäilemättä unelmoinut lottovoitosta. Toki lotossa voittamisen todennäköisyys on häviävän pieni, ellet sitten satu olemaan Stefan Mandel, romanialainen taloustieteilijä, joka keksi, miten voittaa lotossa vaikka monta kertaa.

Mandel kärsi rahapulasta, kunnes hän keksi nerokkaan ratkaisun ongelmiinsa. Hän kehitti matemaattististen teorioiden pohjalta numeroidenvalinta-algoritmin, joka perustui menetelmään, jota hän kutsuu "kombinatoriseksi kondensaatioksi".

Menetelmänsä avulla Stefan väittää voivansa ennustaa oikein viisi kuudesta lottonumerosta. Tämä vähentää mahdollisten numeroyhdistelmien määrää miljoonista vain tuhansiin. Hän osti ystäviensä kanssa suuren määrän lottoarpoja ja käytti numeroyhdistelmiä, joita kaava piti todennäköisimpänä voittajana. Kuinka ollakaan, hän voitti pääpalkinnon, 78 783 Romanian leutä, eli lähes 17 000 euroa. Menetelmän kehitettyään Mandel on voittanut lotossa 14 kertaa. Lisäksi hän on sijoittajineen voittanut tuhansia pienempiä arpajaisia ympäri maailmaa.

Ennen pitkää arpajaisviranomaiset pääsivät Stefanin jäljille ja muuttivat sääntöjä niin, ettei arpoja saa enää ostaa suuria määriä. Stefanilla oli silloinkin varasuunnitelma. Hän käytti voittojaan sijoittaakseen tiedustelijoita ympäri Yhdysvaltoja, jotta hän voisi tarkkailla, mitkä rahapelit olisivat hänen järjestelemälleen seuraava hyvä veto. Seuraava voitto tuli Virginiasta. 

– Minä olen mies, joka ottaa riskejä, mutta laskelmallisesti, hän kertoi vuonna 2012:

– Parran ajaminenkin on arpapeliä. On olemassa mahdollisuus, että nirhaisen ihoa, saan infektion ja kuolen, mutta ajan partani joka tapauksessa. Todennäköisyys on puolellani.

Stefanin onni päättyi lopulta Gibraltarilla, jossa hänen järjestelmänsä petti ja hän menetti paitsi omat, myös sijoittajien rahat. Sittemmin mies on istunut 20 kuukauden vankeusrangaistuksen Israelissa sijoituspetoksesta. Kaikki Yhdysvaltain osavaltiot ovat hyväksyneet lain, joka kieltää ihmisiä käyttämästä Stefanin strategiaa.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!