Oho
Katso videot!

Ohhoh! Nyt myydään Niken Jeesus-lenkkareita - pohjissa on pyhää vettä!

10.10.2019 21:03

Millaisia kenkiä nykypäivän Vapahtaja käyttäisi? Varmaankin hänen itsensä mukaan nimettyjä Jesus Shoes-Nike Air Maxeja, joiden pohjissa on ihka oikeaa pyhää vettä.

Brooklynilaisen MSCHF:n suunnittelemat Jesus Shoes-lenkkitossut, jotka maksavat noin 2 700 euroa parilta, tulivat myyntiin 8. lokakuuta ja ne myytiin loppuun minuuteissa. Pareja valmistettiin vain pari tusinaa. MSCHF aikoo tuoda uuden erän myyntiin "kahden viikon välein... joka kuukauden joka toinen ja neljäs tiistai".

Henkevä kenkäkampanja on toteutettu kieli poskessa ja yrityksen edustajan Daniel Greenbergin mukaan sillä halutaan "trollata kollaboraatiokulttuuria". 

– Muistelimme Arizona Iced Tean ja Adidaksen yhteistyötä, jossa kengillä mainostettiin jääteetä myyvää yhtiötä. Halusimme tehdä kannanoton kollaboraatiokulttuurin absurdiudesta. 

Yritys halusi omaan kollaboraatioonsa "yhden historian vaikutusvaltaisimmista hahmoista".

– Tämä oli kollaboraatioista pyhin, Greenberg lisää.

Juutalaiselle Greenbergille tuli Jeesuksesta ensimmäisenä mieleen vetten päällä kävely. Lenkkareissa käytetty pyhä vesi on peräisin Jordan-joesta ja se on papin siunaamaa.

– Minulla on ystävä Israelissa, Greenberg selittää.

Nike ei ole mukana kampanjassa. MSCHF osti lenkkarit vähittäismyyntihintaan ja tuunasi ne käsin.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!