Oho

Nyt on kummallinen syy jälki-istuntoon! Naispuolinen opiskelija sai rangaistuksen, koska pyysi tyttöystäväänsä tanssiaisiin!

06.02.2018 21:52

Kaksi oppilasta on saanut rangaistuksen sen jälkeen, kun toinen heistä pyysi tyttöystäväänsä koulun tanssiaisiin Alabamassa.

Alexandria High Schoolin naispuolinen oppilas pyysi tyttöystäväänsä tanssiaisiin tiistaina koulussa järjestetyn talent-esityksen aikana. Pyynnön kohteena ollut oppilas oli tapahtumahetkellä esiintymässä lavalla. Pyynnön esittänyt tyttö sekä häntä auttanut kolmas osapuoli lähetettiin jälki-istuntoon romanttisen eleen seurauksena. Kohteena olleelle oppilaalle asiasta ei tullut seuraamuksia.

Koulun edustajat kutsuivat tapahtumaa "häiriöksi". 

– Olin paikalla, kun se tapahtui. Se oli heti hänen esityksensä jälkeen, eikä sanoja vaihdettu. He vain näyttivät onnellisilta ja halasivat ja siinä kaikki, sanoo koulun oppilas Ashley Fadely:

– Jos kyseessä olisivat olleet mies- ja naispuolinen oppilas, ei mitään olisi tapahtunut.

Hän väittää, että koulun historiassa on todistettu lukuisia tanssijaiskutsuja ja jopa kosintoja, eikä kenellekään oppilaista ole koskaan koitunut asiasta seuraamuksia. Useat oppilaat ovat puineet tapausta sosiaalisessa mediassa ja vakuuttaneet boikotoivansa tanssijaisia, mikäli pari ei saa osallistua tapahtumaan yhdessä.

– Minusta ei ole oikein, että heidän ei välttämättä anneta mennä tanssiaisiin. Olen päättänyt, etten aio itse osallistua, Fadely lisää. 

Koulun rehtori ei ole viimeisimpien tietojen mukaan kommentoinut tapahtunutta.

Lähde: AL.com

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!