Hyppää pääsisältöön

Nyt on hulppeaa: hotellin seinämässä satametrinen vesiputous - katso video!

Suomalaiset luksushotellit ovat maailman mittakaavassa varsin vaatimattomia, mutta Guiyangissa, Kiinassa hotellit ovat hieman eri luokkaa. 121-metriä korkean pilvenpiirtäjän kylkeen on hiljattain rakennettu vaikuttava, yli satametrinen vesiputous.

Liebian-rakennus sijaitsee suuren aukion laidalla kaupungin bisnesalueella. Kun näyttävä vesiputous aloitti toimintansa, monet paikalliset luulivat, että rakennuksessa oli sattunut vakava vesivahinko. 

– Ihmiset alkoivat soitella sanomalehtiin Guiyangin lounaisosassa, että siellä oli massiivinen vuoto, raportoi Times of U.K.:

– Kun toimittajat saapuivat paikalle, he totesivat, että Liebianin omistaja oli luonut vesiputouksen, joka juoksee rakennuksen kyljessä.

Vesiputous on jo ehtinyt aiheuttaa närää, koska sen käynnissä pitäminen vaatii valtavan määrän sähköä. Vesiputoukseen kuluva sähkö maksaa 800 yuania eli noin sata euroa tunnissa. Rakennuksen ylläpitäjät ovat vakuuttaneet, että vesiputous käyttää kierrätettyä vettä ja se laitetaan päälle ainoastaan erityistilaisuuksia varten. 

Lähde: Times of U.K., Fortune


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!