Hyppää pääsisältöön
Salaatti ja kengät on nyt yhdistetty.

Nyt on erikoinen luomus: salaattisandaali on puettavaa taidetta!

Maallikko ei aina ymmärrä huippumuotia ja epäkäytännöllisten vaatteiden taidetta. Tämä on todennäköisesti ongelmana myös uusien salaattisandaalien kohdalla. Vegaanisia vaatteita ja asusteita valmistava Rombaut esitteli hiljattain uuden, Adidaksen sandaalia muistuttavan jalkineen, joka näyttäisi olevan valmistettu salaatista.

Lettuce Slide on todellisuudessa kumista valmistettu sandaali, joka näyttää siltä, kuin sen käyttäjä olisi pukenut jalkaansa salaatinlehdet. Näyttävällä luomuksella on hintaa 105 euroa. Toki samalla rahalla kaupan salaatista saa väsättyä itselleen vaikka valmiin asukokonaisuuden, mutta muodin ylituomari Vogue vakuuttaa, että Rombautin tekele on puhdasta taidetta. Itse asiassa, Rombautin suunnittelija Mats Rombaut on suunnitellut jo lukusia vihanneskenkiä, mukaanlukien "nauriskorot", "appelsiini-platformit" sekä viipaloidusta porkkanasta valmistetulla nilkkaremmillä varustetut kengät. Salaattisandaali on kuitenkin suunnittelijan luomuksista ensimmäinen, joka kestää oikeasti käyttöä.

Salaattisandaaleja on valmistettu ainoastaan 50 kappaletta ja ne ovat myynnissä brändin verkkosivuilla. Mikäli vielä epäröit, on syytä muistaa, että jopa Victoria's Secret-malli ja muodin edelläkävijä Bella Hadid rakastaa Rombautin luomuksia.

Lähde: RombautNew York PostVogue


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!