Hyppää pääsisältöön
Varattomat nuoret voivat luovuttaa verensä rikkaille.

Nuorukaisten verellä ikuinen elämä? Epäilyttävä uusi bisnes imee köyhien veret rikkaille!

Ikuisesta nuoruudesta on haaveiltu kenties ihmiskunnan alkujen ajoista saakka. Nyt kalifornialainen yritys on kehittänyt kyseenalaisen menetelmän, jonka avulla se on teoriassa mahdollista rikkaille vanhuksille. Ambrosia LLC on yritys, joka tarjoaa iäkkäämmille, ja erittäin vauraille amerikkalaisille elovoimaisten nuorten verta.

Yritys tarjoaa varakkaille vanhuksille verta alle 25-vuotiailta ja terveiltä luovuttajilta. Toimenpiteen tarkoituksena on "kumota vanhenemisen merkit". Verensiirto ei ole aivan kenen tahansa ulottuvilla, sillä yksi toimenpide maksaa 8000 dollaria, eli reilu 7100 euroa.

Eksklusiivisen palvelun asiakkaiden on oltava vähintään 35-vuotiaita, mutta yhtiön mukaan suurin osa heidän nykyisistä asiakkaistaan on eläkeiässä. Yhtiö myöntää, ettei prosessi takaa ikääntymisen pysähtymistä, mutta toivoo, että heidän ensimmäiset asiakkaansa olisivat valmiita toimimaan kenties vallankumouksellisen hoitomenetelmän koekaneina.

Sijoittaja tuttu Silicon Valley -sarjasta

Yksi yrityksen tukijoista on sijoittaja Peter Thiel, jonka ikuisen nuoruuden tavoittelulle on naureskeltu HBO-kanavan suositussa Silicon Valley -komediasarjassa. Ymmärrettävästi uusi menetelmä on saanut myös kritiikkiä osakseen. Palvelu, jossa kauneutta tavoittelevat rikkaat ostavat verta köyhiltä, jotka joutuvat luovuttamaan verta tullakseen toimeen, herättää monia eettisiä kysymyksiä. 

Lähde: Men's Health ja Technology Review


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!