Hyppää pääsisältöön
Kaksi miestä yritti matkustaa pummilla junassa.

Nuoret miehet matkustivat junassa jäniksinä - joutuivat soittamaan hätänumeroon päästäkseen ulos!

Ohiossa jäniksenä matkustanut kaksikko alkoi katua päätöstään, kun pikajuna kulkikin liian nopeasti heidän makuunsa. Lopulta hätääntynyt parivaljakko joutui soittamaan hätänumeroon, kun juna ei hidastanutkaan vauhtia heidän määränpäässään.

Wayne Countyn sheriffi vahvistaa, että heidät hälytettiin pelastustehtävälle tiistaina noin viideltä aamuyöllä paikallista aikaa. Tuntia aiemmin Christian Hale, 20 ja Kevin Slone, 24, olivat hypänneet liikkuvaan junaan Willardin lähellä. He matkustivat junalla noin sata kilometriä, kunnes he hätääntyivät, sillä juna ei hidastanut vauhtiaan niin, että he olisivat päässeet hyppäämään pois kyydistä määränpäässään. Hale soitti hätänumeroon ja selitti, että he olivat kaivanneet ilmaista kyytiä.

– Se, että henkilö kykenee soittamaan hätänumeroon samalla, kun hän roikkuu junan kyljessä, on jo itsessään erittäin harvinaista, kommentoi Doug Hunter sheriffin toimistosta.

Poliisi otti yhteyttä CSX-rautatieyhtiöön, joka pysäytti junan Chippewa Townshipissa. Hale ja Slone hyppäsivät junasta ja pakenivat paikalta jalkaisin. Viranomaiset kuitenkin löysivät miehet lähistöltä ja pidättivät heidät. 

– Luulin, että juna pysähtyy Willardissa, mutta se ei pysähtynytkään. Minun ei olisi koskaan pitänyt hypätä junaan, Hale katui viranomaisille:

– Tiedän, että se oli tyhmä ajatus, eikä minun olisi pitänyt tehdä sitä. 

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!