Oho

Norjan suurimmat rinnat omaava "Bimbonukke" Sindy Starlet halusi nenäleikkauksen - lääkärit uhkasivat poistaa rintaimplantit!

13.05.2020 20:02

Sindy Starlet, 36, omien sanojensa mukaan "Norjan bimbonukke", omaa mitatusti Norjan suurimmat rinnat.

Sindy konsultoi äskettäin Botched - sarjan plastiikkakirurgeja nenäleikkauksesta. Lääkärit katsoivat, että silikonit pitäisi poistaa "hengenvaarallisina". Sindy kuitenkin kieltäytyi lääkärien vaatimuksista. Rinnat ovat ja pysyvät.

Hillittömät tykit

Sindyllä on tajuttoman isot, peräti 1650cc:n implantit kummassakin rinnassa. Hän on jopa tehnyt musiikkia kappaleella "Boobs Dance" - rintatanssi, minkä keskiössä ovat hänen suuret rintansa. Sindy haluaisi vielä ainakin tuplata rintojensa koon yli 3000cc:n implanteiksi.

Norjan pääkaupungista Oslosta kotoisin oleva yksinhuoltaja on viimeiset 21 vuotta pyrkinyt saamaan täydellisen "Barbien" ulkonäön. Hän on käyttänyt leikkauksiin kymmeniätuhansia euroja.

Halu erottua joukosta

Sindy myöntää, että implanttien tarkoitus on erottua joukosta.

- Halusin erottua väkijoukosta. Nyt olen hyvin suosittu sosiaalisessa mediassa ja rintani ovat täydelliset!, Sindy hehkuttaa.

Riippumatta Sindyn mielipiteestä "täydellisistä rinnoistaan", hän pitää kuitenkin nenäänsä rumana. Sen pitäisi olla hänen mukaansa suorempi ja söpömpi. Nenääkin on leikattu jo kaksi kertaa aikaisemmin, mutta lopputulos ei miellyttänyt povipommia.

- Nenäni ei ole vieläkään tarpeeksi pieni ja söpö! En omaa vieläkään sataprosenttista omatuntoa!

Lääkärit yrittivät auttaa

Sindy kävi tunnetujen Hollywood-plastiikkakirurgien Paul Nassif ja Terry Dubrowin klinikalla. Tarkoituksena oli leikata nenä kolmannen kerran. Lääkäri Nassifin mukaan, jotta nenäleikkaus olisi onnistunut, heidän olisi pitänyt siirtää rustoa Sindyn kylkiluista nenää varten. Tämä ei kuitenkaan onnistu ilman, että rintaimplantit poistetaan tieltä. Rinnat ovat yksinkertaisesti liian isot ja estävät pääsyn kylkiluihin. Sindylle ehdotettiin, että implantit voitaisiin palauttaa puolen vuoden sisällä.

Sindy ei kuitenkaan suostunut tähän.

- Taidan vain suosiolla tyytyä nenääni, Sindy huokaisee ohjelmassa.

Tältä Sindy Starlet näytti ennen plastiikkakirurgiaa.
 

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus, All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!