Oho

No huhhuh, miehet juovat raa'an sipulin mehua testosteronin toivossa!

22.11.2017 19:30

Mitä, jos aloittaisitkin kahvin sijaan päiväsi kupillisella raa'an sipulin mehua? Ilmeisesti moni mies tekee juuri näin.

Toimittaja Will Sommer nosti Twitterissä esiin 4Chan-palstan, jossa miehet vannovat pahanhajuisen, ja oletettavasti pahanmakuisen juoman nimeen. Sen nimittäin uskotaan kohottavan kehon testosteronin tuotantoa. Juomaa kokeilleet vannovat tuntevansa olonsa nuorekkaammaksi ja viriilimmäksi.

Toisaalta pistävä sipulin haju tuntuu vainoavan juoman nauttijoita.

– En usko, että voin lähteä talosta viikkoon. Yritin suihkua, mutta höyry... vain pahensi ongelmaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Tutkimustietoa sipulijuoman tueksi ei juurikaan ole. Sipulimehun fanit vetoavat tavallisesti kahteen eri tutkimukseen;  Jordanian yliopiston ja Azadin yliopiston tekemiin tutkimuksiin. On kuitenkin syytä huomioida, että molemmissa tapauksissa kokeet tehtiin ihmisten sijaan rotilla. Sipulin vaikutusta ihmisen testosteronin tuotantoon ei ole tutkittu. Sen hajuhaitoista käyttäjillä sen sijaan tuntuisi olevan paljonkin näyttöä. Paras tapa huolehtia terveestä testosteronin tuotannosta, onkin kuntoilla säännöllisesti ja noudattaa terveellistä ruokavaliota. Ruokavalioon voi toki kuulua myös sipulia.

Lähde: Lifehacker

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!