Oho
Mopsi on julkkis.

Newyorkilaisesta Mochi-mopsista on tullut somen supertähti!

09.12.2019 18:02

New Yorkissa asuvasta mopsista, Mochista, on kasvanut somejulkkis, jolla on 290 000 Instagram-seuraajaa. Omistaja Gemma Gené myöntää, että fanien määrä on lyönyt hänet ällikällä. Ihmiset haluavat jatkuvasti ottaa selfieitä koiran kanssa.

- Sitä rakastavat kaikki, jotka tapaavat sen tai näkevät sen sosiaalisessa mediassa. Se on todella rento, sanoo Gemma, 34-vuotias kuvittaja.

Suosio syttyi sarjakuvista

Mochin tähteys sai alkunsa, kun Gené inspiroitui neljä vuotta sitten tekemään rakkaasta lemmikistään sarjakuvan. Hänellä oli ylimääräistä aikaa käsissään, kun hän matkusti junalla töihin, joten hän alkoi luonnostella hassuja kuvia mopsista.

- Ihmiset kurkkivat olkapääni yli ja kommentoivat piirustuksia. He samaistuivat niihin niin paljon, että hetken kuluttua aloin julkaista niitä Instagramissa, Gené selittää.

Gemma on harrastanut sarjakuvablogin pitämistä Instagramissa. Kun Gemma alkoi julkaista kuvia ja sarjakuvia koirastaan Mochista, sivun suosio moninkertaistui. Gemma pystyi jättämään päivätyönsä ja keskittymään täysillä sarjakuvaan. Hänen ensimmäinen kirjansa, Elämäni Mochin kanssa, julkaistiin viime vuonna.

Nyt Etsyn kaltaiset verkkokaupat myyvät Mochi-aiheista keräilytavaraa. Kun Mochi ei esiinny tapahtumissa, se kiertää omistajansa mukana ympäri maailmaa. He vierailevat usein Genén synnyinkaupungissa Barcelonassa, Espanjassa.

– Se tulee mukaani minne ikinä menenkin. Emme kestä olla erossa toisistamme, Gené sanoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mochi & Gemma Gené (@157ofgemma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mochi & Gemma Gené (@157ofgemma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mochi & Gemma Gené (@157ofgemma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mochi & Gemma Gené (@157ofgemma) on

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!