Katso videot!

"Nenä purtiin irti" - Matkustajat alkoivat verisen tappelun halpalennolla Skotlannista etelään!

Oho | 20.03.2019 18:33

Glasgow'sta Teneriffalle matkanneessa Ryanairin koneessa puhkesi verinen ja videolle tallentunut tappelu. On epäselvää, kuinka vakavia vammoja osallistujille todellisuudessa aiheutui, mutta lennolla olleiden silminnäkijöiden mukaan yhden matkustajan nenä "purtiin irti".

Riita puhkesi Ryanairin lennolla, joka lähti Glasgow'sta, Skotlannista klo 6.10 paikallista aikaa lauantaina. Silminnäkijöiden mukaan "humalainen ja häiriötä aiheuttava käyttäytyminen" johti nyrkkitappeluun. Tappelu kesti noin 20 sekuntia ennen kuin matkustamohenkilökunta ja muut matkustajat saivat tilanteen rauhotettua. Lennolta kuvattu video näyttää, miten yksi matkustaja kulkee koneen käytävällä kasvot veren peitossa. Muiden matkustajien mukaan loukkaantunut mies oli yrittänyt mennä väliin tappeluun.

Päihtynyt mies

Videon kuvanneen Ben Wardropin mukaan riita sai alkunsa, kun vahvassa humalatilassa ollut miespuolinen matkustaja huomautti käytävällä paljain jaloin kävelleelle naiselle, että joku voisi talloa tämän varpaille.

Naisen mies ystävä puuttui tilanteeseen ja osapuolet ajautuivat sanaharkkaan. Tunteet roihahtivat koneen ollessa laskeutumassa ja miesten välille puhkesi tappelu.

Lentoyhtiö vahvistaa, että Teneriffan viranomaiset olivat konetta vastassa sen laskeutuessa.

- Lento laskeutui normaalisti ja poliisi pidätti ja poisti koneesta kaksi henkilöä, lentoyhtiön lausunnossa todetaan:

- Emme siedä häiriökäyttäytymistä missään tilanteessa ja asiakkaidemme, miehistömme ja alustemme turvallisuus on meidän ykkösprioriteettimme.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!