Oho

Naudoille tuli oma Tinder!

14.02.2019 20:01

Harvaan asutulla maaseudulla kumppaniehdokkaita on tarjolla rajallinen määrä. Onneksi on olemassa deittisovelluksia, jotka mahdollistavat toisiin tutustumisen välimatkoista piittaamatta. Koska kotieläimet tarvitsevat rakkautta siinä missä ihmisetkin, on myös naudoille kehitetty ikioma deittisovellus. Tinderin inspiroima sovellus kantaa nimeä Tudder.

Englannissa kehitetty sovellus auttaa maanviljelijöitä löytämään karjansa laatuyksilöille romanttisia kumppaneita. Valittuaan, ovatko he kiinnostuneita lehmistä vai sonneista, maanviljelijät pyyhkäisevät oikealle löytäessään kuvan mieleisestään yksilöstä. Tämän jälkeen heidät ohjataan SellMyLivestock-sivustolle, jossa eläimet ovat myynnissä. Maajussien ei tarvitse ostaa niin sanotusti sikaa säkissä, sillä sivustolta löytyy paljon arvokasta tietoa muun muassa lehmien maidontuotannosta.


– Kotieläinten matchien luominen on jopa helpompaa kuin ihmisten, koska näistä eläimistä on olemassa valtava määrä tietoa, jonka perusteella voidaan ennustaa, millaisia niiden jälkeläisistä tulee, selittää sivustoa vetävän Hectare Agritechin toimitusjohtaja, Doug Bairner.

Sopivasti ystävänpäiväksi lanseerattava Tudder on tekijöiden mukaan ensimmäinen nautojen matchmaking-sovellus maailmassa.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!