Oho
Pari treffeillä.

Nämä asiat pilaavat ensitreffit takuulla!

16.05.2019 17:33

Ensimmäiset treffit voivat olla hermoja raastava kokemus. Mitäs jos hän on aivan erinäköinen kuin kuvassaan? Entäs jos kummallakaan ei ole mitään sanottavaa?

 Redditissä on lista viikolla ensitreffeillä tapahtuneista asioista, jotka sinetöivät suhteen tulevaisuuden: sitä ei ole luvassa. 

Älä nyt ainakaan selaa Tinderiä

Päällimmäiseksi nousi puhelimessa roikkuminen. On vaikea tutustua uuteen kumppaniin, jos tämä keskittyy treffeillä Instagramiin ja Twitteriin. 

Oma lukunsa ovat tietysti deittisovellukset, kuten Tinder. Etikettiin kuuluu, että nettideittailijat käyttävät todenmukaista ja ajan tasalla olevaa kuvaa profiilissaan. Totuus selviää kuitenkin ensimmäisillä treffeillä. Ja vaikka sovelluksissa toki tutustutaan useampaan henkilöön, kannattaa treffeillä keskittyä yhteen henkilöön kerrallaan.

- Huomasin tyypin järjestävän puhelimessa toisia treffejä. En voinut uskoa sitä. Seksin vonkaaminen joltakin toiselta silloin, kun minä olen vielä huoneessa, sammuttaa haluni, huomautti yksi kommentoija keskustelussa.

Miten kohtelet muita....

Töykeys tarjoilijaa kohtaan voi olla treffikumppanille negatiivinen vihje todellisesta luonteestasi. Jos keskityt puhumaan treffeillä vain itsestäsi, antaa se itsekeskeisen vaikutelman. Treffit eivät ole ilmaista terapiaa, vaan tapaamisen tarkoituksena on tutustua toiseen, muistuttaa yksi kommentoija:

– En voi auttaa sinua. En etsi läheisriippuvaista suhdetta, vaan miestä, joka voi olla minulle elämänkumppani.

Vanhanaikaiset, sukupuoleen perustuvat stereotypiat eivät myöskään sytytä Redditin käyttäjiä. Keskusteluun osallistuneet miehet eivät innostu naisista, jotka automaattisesti olettavat heidän maksavan laskun. Myöskään vaikeasti tavoiteltavat naiset eivät tunnu sytyttävän nykymiestä:

– En ole koskaan elämäni aikana tavannut sellaista miestä, joka on pitänyt vaikeasti tavoiteltavaa leikkivästä tytöstä. 

Lähde: RedditMen's Health

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!