Oho

Naked Attractionin näkövammaisille suunnattu tulkkaus oli liian kuivaa - palaute sai Channel 4:n muuttamaan linjaa rohkeammaksi!

22.01.2020 12:30

Britannialainen Channel 4-kanava sai Naked Attraction-sarjan näkövammaisilta faneilta noottia siitä, ettei kuvailutulkkaus ole riittävän räväkkää. Kanavan pomot ovat sittemmin taipuneet kritiikin edessä ja maustaneet kerrontaa värikkäillä ja  epäsiveellisilläkin ilmaisuilla.

Kanavalle tuli lukuisia valituksia, että ohjelman kuvailutulkkauksessa käytetty kieli oli liian asiallista ja tylsää, eikä kuvannut tapahtumia riittävän selkeästi. Näkövammaiset katsojat valittivat jäävänsä paitsi rohkean deittiohjelman actionista. Nyt viidennelle tuotantokaudelle onkin tehty muutoksia ja kerrontaa on muutettu rajumpaan suuntaan.

– Nainen näkee nyt kunkin miehen kehon alemman puoliskon, selostettiin ohjelmassa vielä vuonna 2016.

Nyt kerronta on huomattavasti räväkämpää.

– Nainen, jolla on vastassaan kokoelma k*lleja, seisoo suu auki, hymyillen riemukkaasti.

Naked Attraction-sarjassa pukeissa oleva osallistuja valitsee itselleen treffiseuraa alastomien kilpailijoiden joukosta. 

Daily Star

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!