Oho
Hääkuva kummastutti.

Naiset polvilleen! Tämä hauskaksi tarkoitettu hääkuva herätti someraivon - katso!

28.01.2020 19:12

Häät tapaavat mennä aina pitkälti saman kaavan mukaan. Jotkut parit ovat valmiita tekemään mitä tahansa, jotta heidän suuri päivänsä olisi ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Eräs hääpari on onnistunut jäämään yleisön mieliin kiitos pikkutuhman hääkuvansa, joka on aiheuttanut paheksuntaa sosiaalisessa mediassa. Perinteisen potretin sijaan pari valitsi kuvan, jossa morsian ja morsiusneidot ovat polvistuneet sulhasen ja sulhaspoikien eteen. 

Kuva jaettiin alunperin Redditissä. Siinä sulhanen ja hänen sulhaspoikansa seisovat rivissä nurmikolla leveät hymyt kasvoillaan. Naiset ovat polvistuneet heidän eteensä, kasvot kohti miesten haaruksia. Osa kommentoijista on tulkinnut kuvan niin, että siinä simuloidaan suuseksiä. Toisten mielestä kuvassa on kyse naisten alistamisesta. Kaikki olivat kuitenkin yksimielisiä sen suhteen, että kuva on tilaisuuteen sopimaton ja mauton.

- Välitön avioero heti seremonian jälkeen, tiivisti yksi kommentoija kaikkien ajatukset.

MirrorReddit

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!