Naisen ikävä uudenvuoden yllätys: Koiran pedistä löytyi kutsumaton vieras!

Oho | 02.01.2019 17:33

Wisconsinilaisen naisen uusivuosi sai oudon alun, kun hän löysi lemmikkikoiransa petistä vieraan miehen, joka nukkui siellä yhdessä Benton-mastiffin kanssa.

Lynn Sarver löysi nuoren miehen 60-kiloisen lemmikkikoiransa vierestä aikaisin uudenvuodenpäivän aamuna. Nainen päätti aseistautua veitsellä, jonka jälkeen hän raportoi epätavallisesta löydöstään Waukeshan poliisille. Viranomaiset herättivät miehen ja kysyivät, tiesikö hän, missä hän oli. Kun unelias tunkeutuja laittoi silmälasit päähänsä, hän tajusi olevansa väärässä talossa.

Kävi ilmi, että 21-vuotias mies asuu kahden talon päässä Sarverista yhdessä äitinsä kanssa. Hän kertoi tulleensa taloon lukitsematta jätetystä sivuovesta, juotuaan reippaasti uudenvuodenaattona. Viranomaiset vahvistivat, että mies oli "vahvasti päihtynyt". Hän pyysi erehdystään anteeksi.

Koira nukkui vieressä

Sarver kieltäytyi nostamasta syytteitä tunkeilijaa vastaan. Nainen kuitenkin ihmettelee Bentonin käytöstä, sillä hän hankki kookkaan mastiffin vahtikoiraksi ja suojelemaan talon asukkaita. Serverin mukaan Benton tavallisesti haukkuu vieraille, mutta tuona yönä se ei haukahtanut kertaakaan. Sen sijaan koira nukkui aamulla tyytyväisenä tunkeilijan vieressä

– Koirani on fiksu. Kai se tajusi, ettei tämä lapsi ollut uhka, Sarver järkeilee.

Lähde: Journal Sentinel

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!