fbq
Oho
24.03.2017 20:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Mies kohteli naisen emätintä kuin kärpäsloukkua.
Naisen emättimestä tuli vaarallinen turmanloukku - lääkärit eivät uskoneet syytä!
Oho
24.03.2017 20:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Nainen kertoo emättimestään tulleen "tappava" epäonnistuneen leikkauksen seurauksena.

Theresa Bartram harrasti parhaillaan seksiä poikaystävänsä kanssa, kun hänen emättimensä "kasvatti hampaat" ja puri penistä. Penis vaurioitui pahasti, ja pari keskeytti yhdynnän välittömästi. 

– Tuntui kuin se olisi kasvattanut hampaat, Bartram kertoo:

– Hänen miehuutensa oli kirkkaanpunainen ja suihkusi verta. Väliimme sängyssä levisi suuri punainen läiskä. Sen jälkeen hän pelkäsi "puutarhaani" ja kohteli sitä kuin kärpäsloukkua.

Kaksi vuotta aiemmin Bartramille oli tehty inkontinenssileikkaus, eli TVT,  jossa hänen virtsarakkoonsa asetettiin tukiverkko. 50-vuotias yhden lapsen äiti oli synnytyksen jälkeen kärsinyt virtsankarkailusta, joka häiritsi hänen seksielämäänsä. Verkko kuitenkin sijoitettiin liian alas, ja lopulta se murtautui emättimen seinämään, jossa se muodosti ikään kuin hammasrivin.

Aluksi lääkärit eivät uskoneet naisen tarinaa. He vakuuttivat Theresalle kaiken olevan kunnossa, mutta pari ei uskaltanut enää harrastaa lainkaan seksiä. Puoli vuotta myöhemmin he erosivat.

Alkoi vuotaa vihreää visvaa

Muutaman kuukauden päästä Theresa heräsi vatsa turvonneena ja kipeänä, ja alkoi oksentaa. Hän tapasi 25 lääkäriä, mutta kukaan ei keksinyt ongelmien syytä. Vasta vuonna 2015, kun hänen emättimestään alkoi vuotaa vihreää visvaa, verkko määrättiin pikaisesti poistettavaksi.

Nyt Theresa kampanjoi TVT-leikkauksia vastaan:

– Se teki minun emättimestäni tappavan ja pakotti minut elämään selibaatissa. Se olisi voinut tappaa minut.

Lähde: The Sun