Oho
Nainen meni naimisiin puun kanssa.

Nainen vastustaa tien rakentamista - meni naimisiin puun kanssa!

11.09.2019 18:29

Englantilaisäiti on mennyt naimisiin puun kanssa. Läheiset olivat paikalla, kun Kate Cunningham, 34, ja puu avioituivat seremoniassa Rimrose Valleyn puistossa Litherlandissa.

Morsian päätti mennä naimisiin puun kanssa lisätäkseen tietoisuutta uuden ohikulkuitien rakentamista vastustavalle kampanjalle. Aktivisti kertoi aikovansa liiton myötä muuttaa nimensä Kate Rose Elderiksi aviopuolisonsa englanninkielisen nimen, Elder tree, mukaan.

Ilmeisesti liitto on avoin, sillä Katella on poikaystävä.

- Hän tukee päätöstäni. Hän jopa auttoi seremoniaan tarvittavan rekvisiitan valmistamisessa. 

Vihreä hääpuku

Kate myöntää poikansa olleen aluksi hämmentynyt äitinsä uudesta liitosta. Silti myös poika osallistui seremoniaan, jossa morsian oli pukeutunut teemaan sopivasti vihreään. Seremoniaa seurasivat myös monet muut paikalliset asukkaat, jotka ovat kampanjoineet tien rakentamista vastaan. Paikallinen näyttelijä, muusikko ja runoilija Davy Edge esiintyi seremoniassa.

- Se oli hieno päivä, jossa paikallinen yhteisö kokoontui yhteen. Se oli meidän päivämme, Kate lisää.

Tempauksen inspiraationa toimivat meksikolaiset naisaktivistit, jotka ovat aiemmin järjestäneet vastaavanlaisia seremonioita protesteina laittomia hakkuita vastaan. Kate toivoo, että hänen tuore liittonsa, joka ei ole lainvoimainen, tuo huomiota tärkeälle asialle. 

- Haluan, että ihmiset osallistuvat kampanjaan ja tuovat esiin kysymyksiä vihertilojen hävittämisestä. On paljon paikallisia ihmisiä, jotka eivät edes tiedä mitä on meneillään.

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!