Oho

Nainen tuli raskaaksi 17 kuukauden vankeustuomion aikana - ei muista olleensa kertaakaan yhdynnässä

21.05.2019 19:04

Alabamalainen nainen sanoo, että hänellä ei ole aavistustakaan siitä, kuinka hän tuli raskaaksi 17 kuukauden vankeusrangaistuksensa aikana. Latoni Danielin, 26, perhe vaatii Coosan piirikunnnan vankilaa selvittämään, onko nainen mahdollisesti raiskattu.

Daniel, joka on viettänyt viimeiset puolitoista vuotta kaltereiden takana, on kahdeksannella kuulla raskaana. Seksi vankilassa on kiellettyä ja naisen asianajaja sanoo, että raskaus on todiste rikoksesta. Danielilla ei omien sanojensa mukaan ole muistikuvaa seksuaalisesta kanssakäymisestä vankilassa ja hänen veljensä, Terrell Ransaw, uskoo, että Daniel raiskattiin sen jälkeen, kun hänelle oli annettu rauhoittavaa lääkettä sairauskohtaukseen.

– Sen on täytynyt tapahtua yöllä, kun hän oli lääkkeiden jäljiltä tajuttomana, sanoo Ransaw:

– Hän synnyttää lapsen, jota hänellä ei ollut aikomusta hankkia. Kukaan ei pyydä tulevansa raiskatuksi tai huumatuksi. Se, että henkilö on lukkojen takana, ei tarkoita, että hän olisi paha ihminen tai syyllinen rikokseen, josta häntä syytetään.  

Odottaa tuomiota

Daniel odottaa vankilassa tuomiota toimittuaan pakoauton kuljettajana poikaystävälleen, jonka uskotaan ryöstäneen ja tappaneen 87-vuotiaan miehen joulukuussa 2017. Danielia uhkaa kuolemantuomio.

Hänet siirrettiin toiseen vankilaan sen jälkeen, kun hän ilmoitti raskaudesta asianajajalleen. Naisen asianajaja on esittänyt tuomarille pyynnön, että Daniel pääsisi kotiinsa synnyttämään lapsen toukokuun viimeisellä viikolla. 

Olosuhteista huolimatta perhe painottaa, että he pitävät lasta siunauksena.

– Lasta tullaan hoitamaan ja rakastamaan kaikesta muusta riippumatta. Siskoni ei aio tehdä aborttia, Ransaw lupaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!