Oho
Katso videot!

Nainen teki miketysonit: puri ystävänsä korvan irti kebab-ravintolassa - järkyttävä video!

14.10.2018 11:31

Nainen on vangittu sen jälkeen, kun hän teki niin sanotusti miketysonit kebab-ravintolassa Newportissa, Etelä-Walesissa. Victoria Burgess, 27, syöksyi ystävänsä Jenna Edwardsin kimppuun ja puri tämän korvan irti. Molemmat olivat tapahtumahetkellä humalassa.

Kaverukset olivat Yummies-ravintolassa, kun tappelu sai alkunsa. Paikalla kuvattu video näyttää Edwardsin huutavan tuskasta, käskien Burgessia päästämään irti. Sitten tekijä sylkäisee korvapalasen ravintolan lattialle. Syyttäjä Bethan Evans totesi oikeudenkäynnissä, että parille oli syntynyt sanaharkkaa ennen välikohtausta:

– Vastaaja huusi hänelle jotain varastamisesta. Uhrin muistikuva on heikko, mutta hän muistaa kivun korvassaan ja veren valuneen hänen käsivarsilleen. Hän muistaa katsoneensa lattialle ja nähneensä osan korvastaan.

Irronnut korva laitettiin ravintolan jääkaappiin, jotta se voitaisiin kiinnittää takaisin paikoilleen sairaalassa. Toimenpiteen jälkeen uhri joutui käymään iilimatohoidoissa. 

Burgess myönsi syyllisyytensä oikeudessa. Hänet tuomittiin neljän- ja puolen vuoden vankeuteen.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Katso video!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!