Oho

Nainen saapui sairaalaan kuollut kilpikonna emättimessään - poliisi epäilee rikosta

24.09.2018 21:50

Brittiläinen nainen saapui sairaalaan kuollut kilpikonna emättimessään. Koska potilaalla ei ollut aavistustakaan, miten eläin oli päätynyt hänen sisälleen, lääkärit spekuloivat, että nainen on saattanut joutua seksuaalisen väkivallan kohteeksi.

26-vuotias nainen, joka asuu Teneriffalla, Kanariansaarilla, hakeutui sairaalaan El Mojonin sairaalaan Aronassa 15. syyskuuta, valittaen vatsakipuja. Lääkärit löysivät kuolleen kilpikonnan, joka oli aiheuttanut "vakavan infektion" potilaan sukupuolielimissä. Lääkärit kutsuivat poliisin paikalle. Nainen kertoi paikalliselle poliisille, että hän oli ollut aiemmin illanvietossa ystäviensä kanssa Fañabén rannalla. Muutamaa päivää myöhemmin hän alkoi voida pahoin. Hän ei muistanut kyseisen illan tapahtumia.

Nainen ei halunnut viedä asiaa eteenpäin, joten poliisi on keskeyttänyt tutkintansa asian tiimoilta. Varmuutta siitä, miten kilpikonna päätyi naisen emättimeen, tuskin tullaan siis saamaan. Viranomaisten mukaan kyseessä oli Reevesin kilpikonna, jota myydään maailmanlaajuisesti lemmikkikaupoissa. Aikuinen kilpikonna voi olla jopa 30 senttiä pitkä. Kyseessä ei ollut täysikasvuinen yksilö.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!