Hyppää pääsisältöön
Korelaisnaisella oli kauhukohtaaminen kalmarin kanssa.

Nainen pelkäsi tulleensa "raskaaksi", kun mustekalan siittiöt joutuivat hänen suuhunsa!

63-vuotiaan korealainen nainen pelkäsi tulleensa "raskaaksi", kun hän söi raakaa mustekalaa, jonka sisällä olleet siittiöt pääsivät hänen suuhunsa. Eriskummallinen kalmaritarina on peräisin vuodelta 2012, mutta se levisi sosiaalisessa mediassa jälleen viime viikolla. Asiantuntijat ovat rauhoittelleet somettajia, jotka ovat kauhistelleet lajien välistä raskautta.

Nainen kertoi syöneensä raa'aksi jäänyttä mustekalaa, kun se poksahti auki hänen suussaan. Koska mustekalaa ei oltu perattu, sen sisällä oleva siemenneste valui naisen suuhun. Nainen sanoi kokeneensa terävää kipua ja "kiemurtelevan tunteen" suussaan. Tuntemukset jatkuivat, vaikka hän sylkäisi ruoan ulos. Sairaalassa lääkärit löysivät hänen suustaan 12 pientä, valkoista siittiöpussia. Eliöt olivat kiinnittyneet naisen limakalvoille niin, että ne jouduttiin leikkaamaan pois.

Vaikka tarina on tähän saakka totta, ei mustekala siis todella hedelmöittänyt naista, ja lääkäri poisti siittiöt ennen kuin minkäänlaista alkiota olisi ehtinyt kehittymään. Vastoin lukijoiden pelkoja naisen suuhun ei siis päässyt syntymään "mustekalavauvoja". Suomalaisten pelkoja lieventänee myös se, että länsimaissa mustekalat perataan ennen tarjoilua.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!