Oho
Katso kuvat!

Nainen kuin fantasia! 22-vuotias povipommi Barbara on käyttänyt omaisuuden kauneusoperaatioihin - seksinukkemainen ulkonäkö estää työnteon: "Olen liian hottis asiakaspalvelijaksi!"

10.07.2020 21:31

Hyvänen aika! Barbara Luna Sipos, Budapestistä Unkarista, ei ole ihan tavan 22-vuotias. Nuori nainen on koko ikänsä halunnut näyttää Barbielta. Intohimoaan ei voi vastustaa, joten vuosien työn jälkeen kiitos seisoo Instagramin upeissa, viettelevissä Barbikuvissa. Superkeinotekoisen näköiseen lookiin on uponnut arviolta "satatuhatta euroa". 

Työelämässä barbeilu on aiheuttanut lievää kitkaa.Onneksi Barbara on saavuttanut viettelevyydessä sen tason, että tavallisten päivätöiden oli muutenkin aika jo mennä.

- Kyllä se vaan niin on, että asiakaspalvelu ei enää sopinut kohdalleni. Ikävä kyllä erittäin viehätysvoimaiset naiset eivät useinkaan etene uralla, elleivät he antaudu (ylemmille) miehille seksuaalisesti. Sellaista en halunnut. Olen siis liian hottis asiakaspalvelutyöhön!

Onneksi töitä voi tehdä kotoa käsin. Tätä nykyä Barbara elättää itsensä webcam-mallina ja dokumentoimalla elämäänsä. Instagramissa on seuraavia silmäpareja pitkälle yli toistakymmentä tuhatta, lisäksi "Barbien" edesottamuksia voi katsella YouTubessa.

Lue myös: Boobs dance! Norjan isorintaisin ihmisbarbie Sindy Starlet yllättää joulubiisillä - tavoitteena listasijoitus Briteissä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) on

Barbara kertoo Daily Starin haastattelussa, että hän haluaa olla juuri sellainen kuin nyt on.

- Jo aivan pikkutyttönä tajusin, että haluan olla kuin avaruusnukke. Ensimmäiset operaatiot minulle tehtiin jo varhain, teini-ikäisenä. Olen siis nukkeutunut varttuessani ja itse asiassa leikin Barbieilla aina 17-vuotiaaksi asti. 

Lue myös: Ihmisbarbie Amanda Ahola pornoilee suihkussa – paljastaa videolla jättimäiset rintansa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First name Barbie Last name Doll 👱🏻‍♀️💕

Henkilön Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧖🏼‍♀️

Henkilön Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie) jakama julkaisu

Lähteet: Daily Star, Instagram. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press, instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!