Oho
Katso videot!

Nainen juo koiran virtsaa parantaakseen aknen! Katso video!

22.06.2018 22:02

Naiset tekevät mitä omituisimpia asioita kauneuden eteen. Eräs amerikkalainen nainen juo koiran virtsaa, koska hän uskoo sen auttavan akneen.

Lynn Lew julkaisi Facebookissa videon, jossa hän jakoi erikoisen ihonhoitosalaisuutensa. Hän paljasti keräävänsä talteen lemmikkinsä virtsan ja kulauttavansa sen alas kurkustaan. Hän vakuuttaa, että virtsan juominen on parantanut hänen aknensa.

– Monet teistä ovat kysyneet minulta, miten näytän aina niin hyvältä, miten meikkini näyttää aina niin täydelliseltä ja miten ihoni hehkuu aina niin luonnollisesti, hän aloittaa videonsa.

"Ennen olin masentunut"

Lynnin mukaan koiran virtsalla on muitakin etuja. Hän kertaa videolla virtsan vaikuttavia, joskin lääketieteellisesti kyseenalaisia terveysvaikutuksia.

– Ennen kuin aloin juoda koirani pissaa, olin masentunut, olin surullinen ja minulla oli kamala akne, hän jatkaa:

– Koiran virtsassa on myös A- ja E-vitamiinia ja siinä on 10 grammaa kalsiumia, ja sen on myös osoitettu auttavan parantamaan syöpää.

Vaikka "uroterapiaa" on harjoitettu muinaisessa Kiinassa, Roomassa, Kreikassa ja Egyptissä, ei se ole käytäntö, jota nykyaikaiset terveysalan asiantuntijat suosittelisivat. Mitään virtsan terveysvaikutuksista ei ole tieteellisesti todistettu.

– Se on omituinen konsepti, pähkäilee urologi Zaki Almallah:

– Munuaiset suodattavat verestä liian nesteen, suolan ja mineraalit. Virtsaamisen tarkoitus on päästä eroon kehon ylijäämästä. Miksi haluaisit laittaa sen takaisin sisääsi?

 

Lähde: Mirror 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!