Hyppää pääsisältöön

Nainen joka melkein kuoli tuulilasin läpi heitettyyn pakastekalkkunaan on nukkunut pois

Long Islandilta kotoisin oleva nainen, joka melkein kuoli vuonna 2004, kun pakastettu kalkkuna lensi hänen autonsa tuulilasin läpi, on kuollut. Victoria Ruvolon kuolemasta kerrottiin hänen Facebook-sivullaaan viime viikolla. Hän oli 59-vuotias.

- Joudumme raskain sydämin kertomaan rakkaan Victoriamme äkillisestä ja odottamattomasta kuolemasta, sivulla kirjoitetaan.

Kammottava kepponen

Ruvolo nousi maailman tietoisuuteen vuoden 2004 marraskuussa. Tuolloin ryhmä teinejä osti 9-kiloisen jäisen kalkkunan kaupasta Ronkonkomassa.

Sitten he ajoivat Sunrise Highwaylle, jossa 18-vuotias Ryan Cushing heitti kalkkunan ulos auton ikkunasta. Se meni läpi Ruvolon tuulilasista. Osuma mursi jokaisen luun Ruvolon kasvoissa. Kirurgit käyttivät leikkaussalissa 10 tuntia pelastaakseen naisen. Teini-ikäiset pidätettiin ja useat heistä suostuivat todistamaan Cushingia vastaan.

Nuorta olisi uhannut jopa 25 vuoden vankeusrangaistus, mutta Ruvolo puuttui asiaan ja pyysi tekijälle lievempää tuomiota. Lopulta Cushing tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen ja viiden vuoden ehdolliseen.

- Jotkut eivät voineet ymmärtää, miksi tein näin, mutta minusta tuntui, että Jumala oli antanut minulle toisen mahdollisuuden ja halusin antaa hyvän kiertää, Ruvolo perusteli tuolloin.

Ruvolosta tuli innostava puhuja, joka kiersi ympäri Yhdysvaltoja puhumassa anteeksiannosta.

- Anna tänään anteeksi jollekulle, naisen kuolinilmoituksessa kehotetaan.

Lähde: New York PostFacebook


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!