Oho
Katso videot!

Nainen hämmästyi: Kadonneen lemmikkikoiran kuva koristi olutpurkkia osana eläinsuojelijoiden kampanjaa

15.02.2020 14:30

Kun Minnesotassa, Yhdysvalloissa asuvan Monica Mathisin Hazel-koira katosi kolme vuotta sitten, ei hän uskonut enää koskaan näkevänsä sitä. Kun hän selasi vapaapäivänään Facebookia ja Hazelin kasvot ponnahtivat näytölle, oli hänen vaikea uskoa silmiään. Mikä vieläkin yllättävämpää, hänen rakas lemmikkinsä koristi olutmainosta.

– Ajattelin, että hyvä luoja! Tuohan on minun koirani, epäuskoinen Mathis kertoo Fox Newsin haastattelussa.

Mainoksen takana oli Floridassa sijaitseva Motorworks Brewing -panimo. Panimo halusi auttaa paikallista eläinjärjestöä levittämään sanaa rescue-koirista, joten se painoi oluttölkkeihinsä kuvia uutta kotia vailla olevista koirista. Yksi niistä oli Hazel, jolle eläinsuoja oli antanut nimen Day-Day. 

Monica soitti viivyttelemättä eläinsuojaan. Koiran mikrosiru vahvisti, että Monica oli todella sen omistaja. Henkilökunta kertoi yrittäneensä tavoittaa Monicaa, mutta Floridasta Minnesotaan muuttanut Monica ei ollut päivittänyt sirun osoitetietoja. Hän kehottaakin kaikkia lemmikin omistajia pitämään mikrosirujen tiedot aina ajan tasalla.

– Kirjaa tarkalleen, mitä yritystä käytät, ja varmista, että tietosi on päivitetty siltä varalta, että lemmikkisi katoaa. Äläkä koskaan luovu toivosta, hän sanoo.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!