Katso videot!

Nainen hakkasi McDonald'sin työntekijän, koska ketsuppia ei ollut tarpeeksi - katso hurja video!

Oho | 18.11.2018 12:12

Joillakin on lyhyempi pinna luin toisilla. Kalifornian poliisi etsii parhaillaan naista, jonka uskotaan hyökänneen McDonald'sin työntekijän kimppuun, koska hän ei saanut tarpeeksi ketsuppia.

Nuori nainen tilasi ruokansa McDonald'sin drive in-kaistalta. Tämän jälkeen hän asteli sisälle ravintolaan henkilökunnalle tarkoitetusta takaovesta, vaatien lisää ketsuppia. Kun hänelle kerrottiin, ettei hän saanut kulkea sitä kautta ravintolaan, hänestä tuli Santa Anan poliisin mukaan "riidanhaluinen". 

Naisen kerrotaan "tönineen, hakanneen ja kuristaneen" työntekijää. Tappelu ei päättynyt edes, kun toinen työntekijä puuttui tilanteeseen. Lopulta ravintolaan saapui miespuolinen henkilö, jonka uskotaan kuuluneen naisen seurueeseen. He poistuivat paikalta yhdessä.

Poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi julkaisi valvontamateriaalia epäillystä tekijästä, jolla oli yllään harmaa housut ja vaaleanpunainen paita. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä naisen kiinnisaamiseksi.

Poliisi etsii myös videolla esiintyvää miestä, mutta korostaa, ettei tämä ole vaikeuksissa.

– Olemme todella kiitollisia hänen tarjoamastaan ​​palvelusta; hän keskeytti pahoinpitelyn, kommentoi Anthony Bertagna poliisista:

– Nainen on se, joka on syyllistynyt rikokseen. Se, että et ole saanut tarpeeksi ketsuppia, ei ole mikään syy pahoinpitelyyn.

Lähde: Fox News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

"Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

Niko Saarinen laittoi Selviytyjät Suomi -voittaja Miska Haakanan tilille teoistaan: ”Käytit Virpiä hyväksesi!"

Katso video!

Pekka Haaviston törttöily syyteharkintaan! Ulkoministeriä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisista – katso jupakan käynnistänyt kohuvideo!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!