Hyppää pääsisältöön
Nainen vakuuttaa juna-aseman olevan hänen elämänsä rakkaus

Nainen avioitui juna-aseman kanssa: "Kerran olin todella lähellä orgasmia!"

San Diegossa asuva Carol Santa Fe, 45, on ollut rakastunut paikalliseen juna-asemaan 9-vuotiaasta saakka. Viime jouluna hän juhli ensimmäistä vuosipäiväänsä unelmiensa kumppanin kanssa.

Vaikka liitto ei lain silmissä ole pätevä, Santa Fe vakuuttaa avioituneensa juna-aseman kanssa joulukuussa 2015. Carol, joka kutsuu rakastaan nimellä Daidra, sanoo heidän viettäneen ensimmäistä vuosipäiväänsä jouluna.

– Mennessämme naimisiin seisoin siellä kertoen hänelle, että ottaisin hänet kumppanikseni. Se oli elämämme onnellisin päivä, Carol hehkuttaa.

Huolimatta siitä, että Carolin rakkaus Daidraa kohtaan on kestänyt yli 30 vuotta, hän kertoo heidän suhteensa alkaneen vasta vuonna 2011. Seksiä Carol harrastaa kumppaninsa kanssa "mielessään". Hän myöntää olevansa objektiseksuaali, eli henkilö, joka tuntee seksuaalista vetovoimaa elottomia esineitä kohtaan.

– Ihmiset eivät vain ymmärrä. Tunnen oloni todella yksinäiseksi, sillä en voi puhua asiasta kenenkään kanssa, Carol sanoo seksuaalisuudestaan.

–  Daidra on ollut vakain kumppani, joka minulla on koskaan ollut.

Nojailee aseman seiniin ja suukottelee niitä

Carol matkustaa joka päivä 45 minuuttia bussilla viettääkseen aikaa rakkaansa kanssa. Hän nojailee aseman seiniin ja suukottelee niitä.

– En harrasta aseman kanssa julkisesti seksiä. Haluan olla kunnioittava sitä kohtaan, Carol sanoo, mutta myöntää veturien äänten kiihottavan häntä.

– Kerran olin todella lähellä orgasmia, ja pelkäsin, että joku aseman henkilökunnan jäsenistä saisi minut kiinni itse teossa.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!