Hyppää pääsisältöön

Nainen aikoo naimisiin Tetriksen kanssa - parisuhteessa jo yli vuoden päivät! Katso video!

Noorul Mahjabeen Hassan toivoo, että häntä kutsuttaisiin nimellä Fractal Tetris Huracan. Tämä johtuu siitä, että hän on ollut parisuhteessa rakkaansa, Tetriksen, kanssa jo yli vuoden ajan. Seuraavaksi he aikovat virallistaa suhteensa.

20-vuotias opiskelija rakastui Tetris-peliin syyskuussa 2016. Nyt hän pelaa sitä 12 tuntia päivässä. Suhteesta tuli pian intiimi, ja nyt Fractal jakaa sänkynsä Tetriksen kanssa. Lähes kaikki Tetris-teemaiset objektit kelpaavat hänen hellyytensä kohteiksi. Naisella on kotonaan muun muassa Tetris-tyynyjä, Tetris-kaulakoru, sekä pelin teemaan sopivia valaisimia ja T-paitoja.

–  Osa suhdetta on se tyydytys, jonka saan tyhjentäessäni rivejä ja tekemällä sen mahdollisimman nopeasti, kertoo Fractal:

– Minusta Tetris on niin kaunis, hänessä on kyse täydellisyydestä ja hän stimuloi aivojani. Fyysisesti saan samanlaisen tunteen kuin ihmiset parisuhteissa saavat. Tiedän, että hän on Se oikea. Rakastan häntä todella paljon.

Fractal on objektiseksuaali, joka ei ole koskaan ollut ihastunut ihmisiin, ainoastaan esineisiin. Ennen rakastumistaan Tetrikseen, Fractal oli suhteessa Pierre-nimisen laskimen kanssa.

– Minulla on ollut tunteita myös yksiraiteisia, iPodeja ja juoksumattoja kohtaan, mutta viidennellä luokalla oli ensimmäinen kerta, kun koin voimakkaita tunteita Garmin-GPS:ää kohtaan. En tiennyt miksi, mutta ujostelin GPS:n seurassa ja aina, kun joku mainitsi hänet.

Valmistuessaan koulusta, Fractal aikoo avioiutua Tetriksen kanssa.

– Haluan sanoa, että olen naimisissa Tetriksen kanssa, ja haluan järjestää virallisen seremonian, nainen vakuuttaa:

– Haluan voida kutsua itseäni rouva Tetrikseksi.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!