fbq
Oho
11.11.2019 14:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube
Nainen! Älä aja viiksikarvojasi vaan osallistu Movemberiin!
Oho
11.11.2019 14:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube

Movember on jälleen käynnissä ja miehet ympäri maailmaa kasvattavat itselleen marraskuu-viiksiä. Ihokarvanpoistohöyliä ja vartalonhoitovälineitä myyvä Billie-yritys kuitenkin muistuttaa, että myös naiset voivat osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan.

- Karvoillamme on tärkeä tiedotus. Naisillakin on viikset. Meidät on opetettu piilottamaan ne vahaamalla, valkaisemalla, ajelemalla, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne olisi olemassa, yrityksen tuoreessa mainoksessa julistetaan. 

Anna viiksien näkyä! 

Billie on brändi, joka on nimennyt tehtäväkseen normalisoida naisten karvoitus ja vähentää leimautumista. Yritys oli ensimmäinen höylävalmistaja, joka todella näytti karvoitusta viime vuonna julkaisemassa Project Body Hair-mainoksessaan. Uusi, Agostina Galvezin ohjaama mainos rohkaisee naisia jättämään heidän kasvokarvoituksensa luonnontilaan hyvän aatteen nimissä.

- Vaikka olemme merkki, jonka tuotteet on tehty naisille, haluamme tukea miehiä elämässämme. Joten tämän vuoden marraskuussa kasvatamme aiemmin salattua ylähuulen karvoitustamme. 

Kampanja kerää varoja miesten terveyden edistämiseksi ja Billie on sitoutunut antamaan hyväntekeväisyyteen saman verran rajaa kuin Movember-lahjoittajat aina 50 000 dollariin, eli reiluun 45 000 euroon asti.

Lähde: YouTube, Billie

Tilaa Seiskan uutiskirje! »