Oho

Näin pääset yöksi Barbien Malibu Dreamhouseen!

24.10.2019 09:05

Oletko aina halunnut elää kuin Barbie? Nyt se on mahdollista, ainakin kahden yön ajan, sillä Barbien Malibu Dreamhouse on listattu Airbnb-sivustolle. Ainutlaatuinen tempaus järjestetään Barbien 60-vuotispäivän kunniaksi.

Luksuslukaali löytyy nimensä mukaisesti Malibusta. Barbien hohdokkaassa villassa on kolme kerrosta ja sisältä löytyy muun muassa elokuvateatteri. Lasiparvekkeelta kulkee pinkki vesiliukumäki pihassa komeilevaan uima-altaaseen. Vaatekaappi on täynnä Barbien vaatteita ja asukkailla on käytössään Barbien vaaleanpunainen Jeep.

Vierailu sisältää monenlaisia aktiviteetteja, jotka heijastavat Barbien monia uravalintoja vuosien varrelta. Luvassa on miekkailua mestarin Ibtihaj Muhammadin kanssa, opastettu kierros Columbia Memorial Space Center-museossa, ruoanlaittokurssi Malibu Seaside Chef-perustaja Gina Clarke-Helmin opastuksella, sekä muodonmuutosleikki julkkisstylisti Jen Atkinin käsissä.

Barbien kodissa mahtuu asumaan neljä vierasta. Malibu Dreamhouse on varattavissa kahden yön ajaksi 27.- 29. lokakuuta. Airbnb tekee asukkaan nimissä lahjoituksen tämän valitsemalle, The Barbie Dream Gap Projectin tukemalle hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lähde: AirbnbUPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!