Oho
Kotirouva kuin 1950-luvun naistenlehdestä,

Näin käy kun hehkutat "onnellisen avioliiton salaisuutta" sosiaalisessa mediassa - lue ja tyrmisty!

24.04.2019 17:02

Kukaan ei tunnetusti jaksa pariskuntia, jotka hehkuttavat onneaan suurieleisesti sosiaalisessa mediassa.

Asiasta luutavasti tietoinen Holly Simon ei siitä huolimatta malttanut olla jakamatta onnellisen avioliittonsa salaisuutta Facebookissa. Nainen saattaa katua julkaisuuaan.

Siivoa! 

Holly kertoo viettävänsä päivänsä siivoten lastensa ja miehensä jälkiä ympäri kotia.

- Poimin joka päivä pyyhkeen, jonka hän ripustaa verhotankoon ja laitan sen kylpyhuoneessa sijaitsevaan koukkuun. Laitan hänen hiusgeelinsä takaisin kylpyhuoneen laatikkoon, joka oli muutaman sentin päässä siitä, mihin hän sen asetti. Suljen kirjaimellisesti jokaisen lipaston laatikon ja korjaan pois vähintään kaksi paria kenkiä jostakin talomme kolkasta.

- Joskus nuorena vaimona (varsinkin vauvojen ja taaperoiden kanssa) tämä sai minut usein ärsyyntymään. Ikään kuin minulla ei riittäisi puuhaa lasten jälkien siivoamisessa. Vuosia sitten tunsin asiasta jopa katkeruutta.

Lue myös: Start-up -firma osui kultasuoneen Skotlannissa - myy seksikkäitä kotisiivouspalveluita: "Tärkeintä on ammattimaisuus" - kuvat

Sitten kertomuksen sävy kuitenkin muuttuu.

- Mutta nämä pienet asiat edustavat hänen läsnäoloaan kotona. Mitä jos ne eivät olisikaan siellä joka päivä? Mitä muuta elämästämme puuttuisi? Hänen naurunsa, hänen tarjoama lohtunsa, hänen opastuksensa? Kuinka monta naista ja lasta joutuu elämään tuossa rankassa synkkyydessä, nainen taivastelee:

- Hänen päivittäisten rutiiniensa sotkut tarkoittavat, että minulla on aviomies, joka palaa kotiin. En joudu elämään yksin. En joudu kasvattamaan tyttöjäni yksin. Siinä on aihetta kiitollisuuteen, ei ärsytykseen... Muistakaa naiset, se ei ole taakkanne, se on lahjanne.

pin-up kotirouva

Ja tämä seurasi...

Suuri osa someyleisön naisista ei -yllättäen- jakanut Hollyn maailmankuvaa.

- Mieheni on aikuinen ja tietää, mistä ripustaa pyyhe, yhdessä kommentissa huomautettiin.

- Minusta hänen miehensä on lapsellinen ja täysin epäkunnioittava. Nainen ei ole hänen äitinsä vaan hänen vaimonsa. Hänen täytyy kasvaa aikuiseksi ja olla naiselle kumppani, toisessa kompattiin.

- Luuletko todella, että on olisi tylyä käskeä miestä siivoamaan omat jälkensä? Kunnioittaisit itseäsi.

- Minusta toive, että mies tulee kotiin, on aika alhainen rima aviomiehelle ja isälle.

Lähde: Mirror

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!