Oho

"Naapuri helvetistä" asensi hälyttimen, jonka vain lapset kuulevat!

19.07.2018 17:07

Kuuden lapsen isä sanoo, että hänen perheensä elämästä on tullut "yhtä helvettiä" sen jälkeen, kun heidän naapurinsa asensi taloonsa "lapsivastaisen hälyttimen". Yksinhuoltajaisä Thomas Weldonin, 52, lapset ovat joutuneet jopa sairaalahoitoon  naapuri Lesley Cooperin asentaman hälyttimen vuoksi.

Ilmeisesti Cooper asennutti taloonsa aiemmin tänä vuonna hälyttimeen, joka lähettää niin korkeaa ääntä, että vain alle 25-vuotiaat voivat kuulla sen. Rauhallisessa Babbacomben kaupungissa, Torquayssa, Englannissa asuva Thomas kertoo, että hälytin on osoitettu suoraan hänen kotioveaan kohti ja sitä on soitatetttu kesän aikana vähintään kolme kertaa viikossa. Thomasin kaikki lapset, Mitchell 5, Lilly, 8, Lola, 9, Anthony, 11, Thomas, 13 ja Shannon, 15, kuulevat äänen. Vuokralla asuvan Thomasin lapset eivät siedä ääntä ja he tuntevatkin nyt olevansa ansassa omassa kodissaan.

– Hälytin saa heidät huutamaan kivusta. Jouduin viemään tyttäreni sairaalaan, koska korvansa eivät lakanneet soimasta, sanoo Thomas:

– Rakastan paikkaa, jossa asumme, mutta en kestä terroria, jonka hän aiheuttaa.

Cooper kuitenkin vakuuttaa, että korkean taajuuden hälytin on täysin laillinen. Hän on joutunut asentamaan hälyttimen, koska hän on kohdannut Weldonin perheen suunnalta "vandalismia ja häirintää". 

– Olen palkittu opettaja jo 15 vuoden ajalta. Hälytin on ollut päällä neljä kertaa kolmen vuoden aikana, koska minun tontilleni on heitelty esineitä, kommentoi Cooper:

– Olen rehellinen kansalainen ja huolestunut naapuri, ja toivoisin muiden käyttäytyvän samoin.

Thomasin vuokraemäntä, jonka omistuksessa talo on ollut 14 vuotta, sanoo, ettei Thomas ole ensimmäinen henkilö, joka on ajautunut riitaan Cooperin kanssa. Dawn Ridgewell, 58, sanoo, että kolme hänen vuokralaistaan on aikojen saatossa muuttanut pois Cooperin takia. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!