Oho

Mystistä! New Jerseyn kaupungissa leijuu kammottava haju - kukaan ei tiedä miksi!

04.10.2019 16:33

New Jerseyn terveydensuojeluviranomaiset tutkivat mystistä hajua, joka piinaa kahta kaupunkia. Haju, jonka asukkaat sanovat muistuttavan mädäntynyttä kalaa, on leijunut Jersey Cityn ja Bayonnen yllä jo pidemmän aikaa.

Hudsonin alueellinen terveysvirasto on saanut kaupunkilaisilta useita puheluita pahasta hajusta. Tutkijat seurasivat hajua vastatuuleen Newarkiin, mutta viimeisimpien tietojen mukaan he eivät ole kyenneet tunnistamaan hajun lähdettä.

– Emme ole tottuneet tällaiseen. Näin niemimaalla olemme veden ympäröimiä kolmelta suunnalta ja joskus laskuveden aikana lahdelta voi kantautua hajuja. Tämä haju ei liity siihen. Tämä on todella kuvottava, melkein kuin pilaantunut liha, päivittelee ABC7NewYorkin haastattelema New Jersey Office of Emergency Managementin koordinaattori Edoardo Ferrante.

New Jerseyn ympäristönsuojeluviranomainen vahvistaa tutkineensa samankaltaisen hajun alkuperää jo kesän alusta saakka. Viranomaiset pyytävät kansalaisilta apua mysteerin selvittämiseen.

Lähde: ABC7NewYork

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!