Oho
Morsian valitsi häihin myrkyllisiä kukkia.

Myrkkykukat pilasivat häät!

26.12.2017 20:20

Christine Jo Millerin häistä tuli täysi katastrofi, kun hän valitsi seremoniaan vääriä kukkia.

23-vuotias poimi kukka-asetelmia varten kauniita lumityräkkejä omalta maaltaan Nebraskassa. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että kyseessä on myrkyllinen kasvi. Kun Miller meni pesemään kasvonsa, oli hänen käsissään oli vielä jäämiä hänen poimimistaan kukista. Kun Millerin oli määrä astella alttarille opiskeluaikoina tapaamansa Jonathanin kanssa, hänen ihonsa oli punaisen ihottuman peitossa. Siihen mennessä, kun hän oli saanut hääpuvun ylleen, hänen silmänsä vuotivat niin, ettei hän nähnyt eteensä.

– Olin todella tuskissani, Miller kertoo:

– En kirjaimellisesti kyennyt näkemään sulhastani lausuessani valoja, sillä näköni oli sumentunut niin pahasti. 

Häät järjestettiin ulkona, metsässä. Morsian oli kuitenkin tuskissaan unohtanut pukea kengät jalkaansa, hänen huntunsa putosi ennen alttaria, ja parin sormukset olivat jääneet kaikessa hötäkässä matkasta. Pastori katsoi parhaaksi ohittaa joitakin osioita, lyhentääkseen katastrofaalista seremoniaa. 

Kun valat oli vannottu, Millers jätti menemättä omiin juhliinsa, ja suuntasi sen sijaan sairaalaan. Siellä odotti uusi sotku, sillä hänen vasta vaihtunut sukunimensä tuotti päänvaivaa henkilökunnalle. Loipulta Miller sai silmätippoja, kipulääkettä ja steroidipistoksen.

Sairaalasta Miller suuntasi urhoollisesti juhliinsa, kolme- ja puoli tuntia myöhässä. Potilaan hääpuku oli vaihtunut pyjamahousuihin ja hänen ksavonsa olivat edelleen pahasti turvoksissa.

– Olin pelottavimman näköinen henkilö omissa hääjuhlissani, nainen sanoo:

– Koko päivä oli yhtä sotkua.

Millerit tanssivat vastaanotolla, mutta morsian ei kyennyt syömään tai juomaan, eikä juurikaan iloitsemaan:

– Vietin suuren osan juhlista isovanhempieni pöydän alla itkien.

Häävalokuvaaja sentään tarjosi hääparille tilaisuuden uusia hääkuvansa viikkoa myöhemmin. Uusiin kuviin morsian valitsi hypoallergisen kimpun. 

Lähde: The Huffington Post

 
 
Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!