Hyppää pääsisältöön
musti ja mirri

Musti ja Mirri lanseerasi lemmikkikoirien ja -kissojen AirBnb:n – kuka tahansa voi ilmoittautua Kaverivahdiksi!

Lemmikkiliike Musti ja Mirri on tehnyt uuden aluevaltauksen. Se on nimittäin lanseerannut kissoille ja koirille tarkoitetun AirBnb-palvelun, joka kantaa nimeä Kaverivahti. 
Siellä lemmikkien omistajat voivat löytää läheltään lomakodin, päivähoitopaikan tai vaikkapa ulkoiluttajan parhaalle karvaiselle ystävälleen. 

Lue myös: Suomalainen Eva pelastaa hylättyjä koiria Espanjassa: lemmikkejä haudataan elävältä ja hirtetään – pentuja heitetään muovipusseissa roskiksiin!

Totta kai olemassa on jo erilaisia hoitoloita ja päiväkotipaikkoja koirille, mutta Kaverivahti tarjoaa lemmikeille astetta personoidumman ratkaisun. 

Kun lemmikillä on oma hoitaja, lemmikki saa juuri sen tarpeisiin sopivaa, yksilöllistä hoitoa omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä lemmikinhoitajan luona. Lisäksi lemmikinomistaja voi halutessaan pyytää tilannepäivityksiä hoitajalta.

Kaverivahti-sivustolta Mustin ja Mirrin kanta-asiakas eli Kaveri voi etsiä sopivaa hoitajaa lemmikilleen sijainnin, hoidettavan eläimen lajin ja koon sekä tarjottavan palvelun perusteella. Sopivan hoitajan löydyttyä lemmikinomistaja voi olla yhteydessä hoitajaan. Lisäksi palvelussa lemmikinomistaja voi antaa arvion lemmikinhoitajasta – aivan kuten Airbnb:n ihmisversiossa, tiedotteessa kerrotaan. 

Musti ja Mirri kertoo tiedotteessaan, että sen työntekijöistä 90:llä prosentilla on oma lemmikki. Henkilökunta on kuitenkin 100-prosenttisesti eläinrakasta porukkaa. Siitä kertoo esimerkiksi se, että Mustin ja Mirrin työntekijöille tarjotaan palkallista pentuvapaata. 

Kaverivahti tarjoaa myös eläinrakkaille täysi-ikäisille mukavan mahdollisuuden lisätienestiin, sillä lemmikinhoitoavun tarjoaminen Kaverivahdin kautta on helppoa. Palvelusta voi löytää myös lemmikinhoitajiksi ilmoittautuneita Mustin ja Mirrin työntekijöitä.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Musti ja Mirri

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!