Oho

Mustasukkainen mies sytytti naisen seksilelut tuleen!

15.05.2018 20:01

Mustasukkainen mies sytytti tyttöystävänsä seksilelut tuleen. Nuoripari pui asiaa hiljattain Haverfordwestin oikeudessa, jossa Luke Hicks, 24, velvoitettiin maksamaan Danielle Gilliesille, 23, 66 puntaa eli noin 75 euroa kahden seksilelun korvaamiseksi.

Luke suuttui, kun hän sai tietää Daniellen viettävän tyttöjen iltaa. Kun Danielle oli ulkona, Luke meni naisen asuntoon ja kävi käsiksi tämän suosikkivibraattoreihin. Oikeudessa kuultiin, että mies oli juonut päivän aikana 15 olutta, sekä vodkaa ja samppanjaa. Kun hänen nykyinen ex-tyttöystävänsä tuli kotiin, nainen löysi palaneet seksilelut kaapistaan. Myös kaappi oli kärsinyt palossa vahinkoa.

Syyttäjä Vaughan Pritchard-Jones kertoi oikeudessa, että Danielle jätti Hicksin välittömästi. Mies vietti seuraavat yhdeksän päivää rukoillen naisen anteeksiantoa, mutta tuloksetta. Jotkut hänen tekstiviestinsä olivat siinä määrin aggressiivisia, että häntä päätettiin syyttä myös häirinnästä. Vakuutusalalla työskentelevä Hicks myönsi syyllisyytensä niin omaisuuden vahingoittamiseen kuin häirintäänkin. Hicksin puolustuksella ei ollut asialle muuta selitystä, kuin että nuori mies oli "erittäin humalassa" saapuessaan Daniellen asunnolle. Hän oli viettänyt päivän hevostapahtumassa, jossa hän oli nauttinut reilusti alkoholia.

– Hän ei ollut osannut odottaa. että myös hänen tyttöystävänsä olisi lähdössä ulos. Hän meni tämän asunnolle ja huomasi, ettei tämä ollut siellä, puolustus selitti:

– Hän hyväksyy nyt, että suhde on ohi. Tekstiviestit syntyivät alati kasvaneesta turhautumisen tunteesta.

Hicks määrättiin maksamaan vibraattorien lisäksi 120 puntaa (136€) vahingoittuneesta kaapista sekä 220 puntaa (250€) sakkoja. Lisäksi hän joutuu maksamaan Daniellelle 330 puntaa (375€) häirinnästä. Miehelle määrättiin myös kahden vuoden lähestymiskielto, jonka myötä hän ei saa yrittää ottaa yhteyttä Danielleen.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!