Hyppää pääsisältöön
Murtomies jätti anteeksipyynnöksi oluita.

Murtomies jätti anteeksipyynnöksi olutta: "Kävi ilmi..."

Miehelle iski huono omatunto sen jälkeen, kun hän yritti murtautua asuntoon Kanadassa. Anteeksipyynnöksi hän päätti tarjota olutta. 

Halifaxissa, Nova Scotiassa asuva Caitlynne Hines kertoo, että hänen asuntoonsa yritettiin murtautua 5. toukokuuta. Hänen mukaansa humalainen mies yritti ensin vakuuttaa, että kyseessä oli hänen ystävänsä talo. Mies lähti kertaalleen pois, mutta palasi pian takaisin, ja yritti tiirikoida asunnon lukkoa. 

– Emme soittaneet poliisia, mutta olimme varautuneet siihen, Caitlynne kertoo.

Yllätys oli suuri, kun seuraavana päivänä Caitlynnen ovella odotti sixpack Alexander Keith -merkkistä olutta. Oluen mukana tuli käsin kirjoitettu viesti. Ilmeisesti murtomies oli nimeltään Cliff, ja hän oli juhlinut edellisenä iltana erityisen rankasti.

–  Kävi ilmi, että Dandersonin asunto sijaitseekin yläkerrassa. Toivottavasti kaltaiseni huono ystävä ei saata häntä huonoon valoon, viestissä kirjoitettiin.

– Olen vilpittömästi pahoillani, että herätin teidät ja aiheutin hämminkiä keskellä yötä. Olkaa kilttejä ja hyväksykää tämä sixpack keskivertoa olutta osoituksena kiitollisuudestani. 

Tapaus on mennyt viraaliksi sen jälkeen, kun Hines julkaisi Cliffin viestin sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Global News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!