Hyppää pääsisältöön

Mullistava nettideittailusovellus! Tässä palvelussa naisille tarjolla oleva kumppani on mies applikaation takana: Aaron Smith!

Kilpailu on kovaa nettideittailun maailmassa ja miljoonien käyttäjien joukossa näkyvyyttä voi olla vaikea tavoittaa. Eräs teknisesti osaava sinkku Pohjois-Carolinasta, Yhdysvalloisa, keksi tavan muuttaa todennäköisyydet edukseen. Niinpä Aaron Smith loi oman deittisovelluksensa, johon ei muilla miehillä ole asiaa.

Smith pyysi apua ohjelmistosuunnittelijana työskentelevältä ystävältään ja kehitti Singularity-nimisen sovelluksen. Hän on sovelluksen ainoa mies.

- Suurin ongelma muissa sovelluksissa on, että kasvoni eivät ole esillä riittävän näkyvästi, Smith selittää.

Paljon kuvia Aaronista

Sovellus on täynnä erilaisia valokuvia Aaronista - ja vain hänestä. Palvelua käyttävät naiset voivat Tinderin tavoin pyyhkäistä kuvia vasemmalle tai oikealle, kunnes vastaan tulee kuva, josta he pitävät. Loppupeleissä kumppaniehdokas on kuitenkin aina sama, eli Aaron.

- Nettideittailu on kamalaa ja se käy yhä järjettömämmäksi vuosi vuodelta. Toki voit yrittää tavata ihmisiä vanhanaikaisella tavalla, lähtemällä ulos talosta, mutta se kuulostaa työläältä, todetaan sovelluksen YouTubessa julkaistussa mainoksessa.

31-vuotias sinkku houkuttelee naisia sovellukseen sillä myyntivaltilla, että match löytyy ennätyksellisen nopeasti.

- Singularity säästää sinulta tuntikausien swaippailun matchaamalla sinut vain minun kanssani... Mitä siis vielä odotat? Löydä unelmiesi Aaron Smith!

Lähde: New York Post, YouTube

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!