Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
martina big

Muistatko vielä ihonvärinsä vaaleasta tummaan vaihtaneen Martinan? Rinnanympärys jo yli 1,2 metriä: ”Haluan vain suuremmat” – tuoreet kuvat!

Saksalainen Martina Big, 29, nousi otsikoihin muutama vuosi sitten, kun hän aloitti prosessin, jossa hän vaihtoi ihonvärinsä vaaleasta tummaan. Martinan omien sanojen mukaan hän halusi vaihtaa niin sanotusti myös rotuaan. 

MArtina big

Hän aloitti injektiohoidot, joiden myötä hänen ihonvärinsä muuttui hyvinkin nopeasti kohti hänen ihannoimaansa tummaa hipiää. Samalla hän aloitti operaation kohti maailman suurimpia rintoja. Tällä hetkellä Martinan rinnat ovat kokoa 70J ja hänen rinnanympäryksensä on käsittämättömät 124 senttiä. 

TAUSTAA: Martina, 28, hankki jättirinnat ja muutti ihonväriään: lentoemännän järisyttävä muodonmuutos - tuoreet kuvat!

martina big

Tällä viikolla Martina esiintyi This Morning -keskusteluohjelmassa, jossa hän paljasti haluavansa maailman suurimmat rinnat. 

- Sitten, kun olen vanha niin rintani varmasti vähän roikkuvat, mutta nyt haluan vain suuremmat! Pidän suurista rinnoista, nainen

hehkutti. Haastattelussa Martina kertoi, että hänelle on kuluneen vuoden aikana vaihdettu suurimmat mahdolliset implantit mitä maailmasta löytyy. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!