Oho
Morsian veloittaa häihin osallistumisesta.

Morsian määräsi häihinsä pääsymaksun: "En voi levitellä rahaa ympäriinsä"

22.01.2020 12:05

Somessa leviää aika ajoin kauhutarinoita suuruudenhulluista sulhasista ja morsiamista, jotka piinaavat vieraitaan kohtuuttomilla vaatimuksilla. Joiltakin hääpareilta meinaa unohtua, ​​ettei vieraiden kuulu osallistua suuren päivän kustannuksiin. Eräs nuori nainen jakoi Redditissä tarinan serkustaan, joka aikoi veloittaa häävierailtaan osallistumismaksun.

– Olen 19-vuotias opiskelija. Vaikka minulla ei ole paljon velkoja, en voi levitellä rahaa ympäriinsä. Minulla on serkku (26), joka juhlii sunnuntaina häitään. Emme ole kovin läheisiä, mutta meillä välimme ovat vakaat, nimimerkki DaintySheep kirjoitti.

Hän sanoi järkyttyneensä, kun morsian ilmoitti aikovansa veloittaa jokaiselta juhliin osallistuvalta 50 dollarin, eli 45 euron osallistumismaksun.

– Pyysin asiaan selitystä ja hän sanoi haluavansa tienata takaisin rahat, jotka hän oli suureen päiväänsä käyttänyt. Sanoin hänelle, että tällainen oli törkeää ja etten voisi osallistua juhliin. Toivotin hänelle onnea. 

Redditin käyttäjät olivat yhtä mieltä kirjoittajan kanssa siitä, että osallistumismaksun veloittaminen oli kohtuutonta. Moni muistutti, että perinteisesti vieraat maksavat osallistumisestaan hankkimalla tuoreelle parille lahjan.

– Ymmärrän kyllä, että ihmisillä ei ole varaa isojen häiden järjestämiseen, mutta mikseivät he voi pitäytyä budjetissaan sen sijaan, että he odottaisivat vieraiden kustantavan heidän häänsä, eräs kommentoija ihmetteli.

Lähde: Fox NewsReddit

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!