Katso videot!

Mitä täällä tapahtuu? Lentoemäntä kiipesi käsimatkatavarahyllylle huilaamaan ennen koneen lähtöä - katso video!

Oho | 31.07.2019 15:33

Yhdysvaltalaisen Southwest Airlinesin lentoemäntä otti yllättävän lepohetken nousuun valmistautumassa olleessa koneessa, kiipeämällä piiloon matkatavaralokeroon. Tilanteesta hämmentynyt matkustaja kuvasi lentoemännän puuhat videolle Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla.

Veronica Lloyd oli jo asettunut istumapaikalleen, kun hän huomasi lentoemännän makaavan käsimatkatavaroille tarkoitetussa lokerossa. Henkilökunnan jäsen jututti matkustajia jonkin aikaa ylhäältä käsin, ennen kuin hän kiipesi alas ja palasi töihin. Twitterissä jaettu video herätti nopeasti lentoemännän työnantajansa huomion, joka otti yhteyttä videon julkaisijaan saadakseen lisätietoja tapahtumien kulusta.

Pilailua?

Southwestin edustaja kommentoi välikohtausta ABC 7:lle:

- Southwestin työntekijät tunnetaan siitä, että he esittelevät omaa huumorintajuaan ja ainutlaatuisia persooniaan. Tässä tapauksessa yksi matkustamohenkilökuntamme jäsenistä yritti pilailla hetken ajan koneeseen nousevien asiakkaiden kanssa. Tämä ei tietenkään ole normaali menettelymme ja Southwestin henkilökunnalle turvallisuus on aina ensisijainen prioriteetti.

Lähde: New York Post, ABC 7

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!