Oho

Mitä nyt taas? LOL SURPRISE nuket suututtivat vanhemmat - poikahahmoilla onkin pieni pili!

13.12.2019 16:05

Kannustaakseen poikia leikkimään nukeilla, leluvalmistaja MGA Entertainment on tuonut markkinoille myös poikanukkeja. LOL Surprise-nuket ovat olleet nimensä mukainen yllätys paitsi lapsille, myös vanhemmille. Äidit ja isät ovat järkyttyneet huomatessaan, että nuket on varustettu anatomisesti tarkoilla sukuelimillä kertoo The Sun. Vihaiset vanhemmat ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia nukeista ja kyseenalaistaneet, ovatko ne lapsille sopivia.

– Poikanuket ovat säädyttömiä, eivätkä ne ole sopivia pikkulapsille, etenkään tytöille, Facebookissa varoiteltiin.

– Erittäin sopimaton lelu, kun ikäsuositukseksi on ilmoitettu yli 3-vuotiaat. Emme osta enää mitään LOL:ita, yksi äiti kirjoitti.

– Ottaen huomioon, että valtaosa kuluttajista on pikkutyttöjä, tähän tulisi puuttua välittömästi. Tämä on valtava FAIL. Jättäkää sukuelinten alue sileäksi.

Jotkut vaativat, että nuket suunnitellaan uudelleen, tai että niihin lisätään varoitus. MGA Entertainments puolustaa , että ominaisuus on suunniteltu vastaamaan oikeaa elämää, mutta "lapsille sopivalla tavalla".

– Leluteollisuus on jo vuosien ajan kulkenut kohti realistisempia ja anatomisesti tarkkoja nukkeja. Uskomme, että tämä trendi on tullut jäädäkseen, ja haluamme jatkossakin ajaa lelujen sukupuoli-inklusiivisuutta, yhtiö kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Lähde: The SunFacebook

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!