Oho
Katso videot!

Mitä kummaa? Nainen seurustelee lentokoneen kanssa!

15.10.2019 10:05

Berliinissä asuva Michele Köbke, 30, on elänyt onnellisessa parisuhteessa jo viiden vuoden ajan. Kumppaniaan Köbke kuvailee "erittäin viehättäväksi", "seksikkääksi" ja "elegantiksi". Epätavallisen rakkaustarinasta tekee se, että Michelen kumppani on matkustajakone.

Michele tajusi, että hän oli viehättynyt lentokoneisiin, kun hän lensi ensimmäisen kerran vuonna 2013. Seuraavan vuoden maaliskuussa nainen löysi Sen oikean, kun hän nousi Boeing 737-800-koneeseen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Erityisesti Micheleen vetosivat koneen siipiulokkeet, jotka saivat naisen kämmenet hikoamaan jännityksestä. 

737-800 on saanut Micheleltä lempinimen Schatz, joka tarkoittaa "aarretta".

- Suhde lentokoneeseen ei ole helppo. Pääsen hänen lähelleen vain, kun lennän hänen kanssaan tai kun pääsen hangaariin, mikä on tapahtunut vain kerran, nainen myöntää.

Vaikka rakastavaiset elävät etäsuhteessa, kuvailee Michele suhdetta erittäin fyysiseksi. Hän on löytänyt erilaisia ​​tapoja ilmaista tunteitaan silloinkin, kun hän ei Schatzin luona.

- Minulla on hänestä suurikokoinen jäljennös, joka on valmistettu lasikuidusta, sekä häneltä peräisin olevia komponentteja, joiden avulla voin jossain määrin ilmaista rakkauttani... Se on kuin mikä tahansa normaali suhde, vietämme rentoja iltoja yhdessä ja nukkumaan mennessämme halimme ennen kuin nukahdamme yhdessä. 

Suunnitelmissa avioliitto

Michele on objektiseksuaali, eli hän tuntee romanttista tai seksuaalista vetovoimaa elottomia esineitä kohtaan. Vaikka nainen tietää, että suhde aiheuttaa hämmennystä, ei hän anna sen häiritä onneaan. Hänen unelmansa on jonakin päivänä päästä naimisiin rakkaansa kanssa.

- Kun olen hänen kanssaan, minulla on kaikki mitä tarvitsen, hän hehkuttaa.

Lähde: Barcroft TV, Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!