Oho

Mitä ihmettä, mies lensi Dubaihin etsimään kadonnutta kissaansa - ja löysi sen!

16.10.2017 16:55

Lemmikin kadotessa valtaosa omistajista etsiskelee eläintä omasta naapurustosta. Poikkeus tähän on Ian Lees, joka lensi Lontoosta Dubaihin etsimään kadonnutta kissaansa.

Dinky-kissa katosi kaksi kuukautta sitten. Sen omistaja, 69-vuotias Lees, oli surun murtama. Kissa katosi Emiratesin lennolla Dubaista Lontooseen. Kun Dinkyn kuljetuslaatikko saapui Gatwickin lentokentälle, se oli tyhjä. Ian ja hänen vaimonsa Susan etsivät kissaa lentokentältä, mutta eläimestä ei näkynyt jälkeäkään. Kun Ian sai kuljetuslaatikon haltuunsa, hän huomasi sen olevan puhdas.

– Siitä tiesin, ettei Dinky ollut ehtinyt olla laatikossa pitkään, vaan oli mitä todennäköisimmin yhä Dubaissa. Olimme todella huolissamme, sillä Dinky on vasta 18 kuukauden ikäinen, ja se on sisäkissa, joten emme tienneet, selviytyisikö se yksin, mies toteaa.

Lopulta Lees päätti lentää takaisin Dubaihin löytääkseen Dinkyn. Hän vietti kolme viikkoa etsien rakasta lemmikkiään. Uskomatonta kyllä, teko tuotti tulosta, ja Lees ja Dinky löysivät toisensa vietettyään kuukausia erossa. Kissa löytyi lopulta Al Barshasta, reilun 30 kilometrin päässä lentokentältä. Dinkyn löytänyt nainen vei kissan eläinsuojaan, jossa se tunnistettiin mikrosirun avulla.

– On todellinen ihme, että sain Dinkyn takaisin, Lees hehkuttaa.

– Tiesin, että minun oli tehtävä kaikkeni löytääkseni sen, ja on ihanaa, että se on nyt takaisin kotona kanssamme.

Emirates-lentoyhtiön edustaja myöntää, että yksi kuljetuslaatikon oven saranoista oli löystynyt ja ovi oli päässyt aukeamaan.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!