Oho
Katso videot!

Mitä ihmettä! Dildo osui naista naamaan tanssilattialla ja ripset tuhoutuivat! Katso video!

22.01.2020 15:05

Jotkut onnettomuudet ovat niin omituisia ja ennalta-arvaamattomia, että niitä on vaikea uskoa todeksi. Kun Tegan Denham lähti bilettämään, ei hän osannut aavistaa, että sinä iltana hän menettäisi silmäripsensä valtavan dildon takia.

Denham juhli englantilaisessa Bongo's Bingo-yökerhossa, jossa hän heilutteli muiden tanssijoiden tavoin kookasta seksilelua ilmassa. Villin tanssin keskellä Denhamin onnistui lyödä itseään dildolla kasvoihin.  

Denham kuvasi videon, jossa hän kauhisteli lelun tekemiä vaurioita. Naisen ripsenpidennykset, ja niiden mukana hänet omat ripsensä, olivat irronneet toisesta silmästä lähes kokonaan. Kun Denham latasi videon sosiaaliseen mediaan, meni se tietenkin viraaliksi.

– Tällaista ei voi edes keksiä, mutta sain tänään Bongo's Bingossa iskun kaksipäisestä dildosta, joka vei ripseni mennessään, hän kirjoitti videon yhteydessä.

Vammoistaan huolimatta Tegan osaa nauraa tapahtuneelle. Mirror-lehden mukaan hän vakuuttaa aikovansa jatkaa tanssimista.

Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!