Oho
Katso videot!

Mitä fitness-hottiksia! Isoäiti ja lapsenlapsi tekevät treenivideoita yhdessä: "Motivoimme toisiamme!"

03.12.2019 21:05

63-vuotias Lesley Maxwell ja 18-vuotias Tia Christofi ovat isoäiti ja lapsenlapsi. Lisäksi he ovat kumpikin fitness-vaikuttajia. Melbournesta, Australiasta kotoisin oleva parivaljakosta on tullut todellisia tähtiä sosiaalisessa mediassa.

Maxwell on ollut valokeilassa jo jonkin aikaa. Fitness-maailman vasta reilusti päälle nelikymppisenä löytänyt nainen on elämänsä kunnossa ja julkaisee itsestään säännöllisesti seksikkäitä bikinikuvia. Fitness-kilpailuja voittanut Maxwell työskentelee nykyään julkkisten personal trainerina.

Maxwellilla on Instagramissa omasta takaa 26 600 seuraajaa, mutta viime aikoina hän on saanut roimasti lisää julkisuutta lapsenlapsensa kautta. Maxwell ja Christofi treenaavat usein yhdessä ja he pukeutuvat yhteensopiviin treeniasuihin. Heidän yhteinen fitness-videonsa meni syksyllä viraaliksi sosiaalisessa mediassa. Sittemmin kaksikko on vieraillut muun muassa Australian Sunrise- ja Today-aamuohjelmissa.

– Motivoimme toisiamme. Hän opettaa minulle vanhan koulukunnan hardcore-treenin ja minä teen treenaamisesta hauskaa ja esittelen hänelle modernit konstit, Christofi, jolla on itsellään 127 000 Instagram-seuraajaa, kuvailee heidän yhteisiä treenejään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on

Lähde: YouTube, Instagram

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomo: Big Brotherista ensimmäisenä häädetty Tiia puhuu suunsa puhtaaksi: ”Tästä olen katkera ehkä loppuelämäni ajan!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!