Oho
Missit saavat olla meikittä

Missikisoihin vihdoin meikitön kierros!

27.06.2019 15:41

Miss Englanti pääsee tänä vuonna näyttämään todelliset kasvonsa. Missikilpailussa on otettu ensimmäistä kertaa käyttöön meikitön kierros, jossa osallistujien luonnonkauneus pääsee esiin. 

Kilpailu ilmoitti 25. kesäkuuta muutoksesta, jonka tarkoituksena on edistää kehopositiivisuutta ja luonnollista kauneutta. Idean takana on järjestäjä Angie Beasley, joka toivoo, että kierros rohkaisisi osallistujia juhlimaan todellista ulkonäköään.

- Olemme viime aikoina nähneet jopa 19-vuotiaiden kilpailijoiden ottavan täytettä huuliin ja jopa Botoxia. He käyttävät niin raskasta meikkiä, että se peittää heidän luonnollisen kauneutensa, Beasly perustelee:

- Kerromme tytöille, etteivät he tarvitse kilpailuun täyteaineita, feikkiripsiä ja tatuoituja kulmia, mutta se kaikki vain osoittaa, miten haitallisia vaikutuksia muokatuilla sosiaalisen median kuvilla voi olla nuorten naisten itsetuntoon ja mielenterveyteen. Ero siinä, mitä vaikutuksille alttiit naiset näkevät sosiaalisessa mediassa ja televisiossa ja toisaalta todellisuudessa, on karannut käsistä. Sen vuoksi päätimme ottaa mukaan tällaisen osion ensimmäistä kertaa missikilpailun historiassa.

Lähde: Fox News

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!