Oho
Katso videot!

Missä on "futisäiti"? Poliisi etsii botox-klinikalle sähkösahan avulla murtautunutta naista - ajoi paikalle kalliilla Mersulla! Katso video!

30.08.2019 21:29

Sähkösahalla aseistautunut nainen, jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa, murtautui Botox-klinikalle Houstonissa, Texasissa. Futisäidiksi lempinimetty nainen ajoi paikalle kalliilla Mersulla. Hän kokeili klinikan ovia, jotka olivat lukossa. Sitten hän yritti rikkoa kiinni olleen klinikan ikkunaa. Kun sekään ei auttanut, nainen haki autosta sähkösahan ja käytti sitä ikkunan hajottamiseen.

Naisen kerrotaan varastaneen Botox RN MD Spa-kilinkalta botuliinitoksiinia, eli tuttavallisemmin Botoxia. Botox on voimakas hermomyrkky, jota käytetään muun muassa kauneudenhoidossa ryppyjen silottamiseen. Kyseessä on lääkeaine ja Botox-hoitoja saavat tehdä ainoastaan terveydenhuollon ammattilaiset, sillä kokemattomissa käsissä myrkky voi olla jopa hengenvaarallista.

– Näyttää siltä, ​​että Mercedestä ajava perus-futisäiti yritti murtautua liikkeeseeni, kommentoi paikan omistaja Alonzo Perez.

Perezin mukaan klinikalle yritettiin murtautua myös tekoa edtäneenä iltana. On epäselvää, oliko kyseessä sama tekijä. Murto tallentui valvontakameraan ja Perez on tarjonnut rahapalkkiota tekijän kiinniottamiseen johtavasta vihjeestä. Nainen ei ollut naaimioitunut. Poliisi etsii tekijää.

Lähde: Metro UK

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!