Hyppää pääsisältöön
Pitäisikö pukkia päivittää?

Miltä näyttäisi moderni joulupukki?

Joulupukin ulkonäkö ei ole juurikaan muuttunut aikojen saatossa. Vaikka suurimmalle osalle pukki punaisine asuineen ja valkoisine partoineen on ajattoman klassinen, joidenkin mielestä käsinkirjoitettuja kirjeitä suosiva ja reellä liikkuva herra ei istu nykyaikaan. Graphic Springsin kysely paljastaakin, että vuoteen 2019 päivitetty pukki näyttäisi hyvin erilaiselta.

Kyselyyn vastanneiden 4000 ihmisen mielestä pukin olisi korkea aika ryhtyä laihdutuskuurille, sillä pullea pukki ei enää tänä päivänä ole hyvä esikuva. Myös pari tatuointia ja päivitetty hiustyyli tekisivät heidän mielestään terää vanhalle miehelle. Painavien saappaiden sijaan pukkia neuvottiin laittamaan jalkaansa mukavat lenkkitossut. Vastaajat olivat myös sitä mieltä, että pukki voisi tehostaa lahjojen jakamista vaihtamalla kirjeet iPhoneen ja Petterin hoverboardiin. 

Silti, suurin osa meistä on edelleen tyytyväisiä klassiseen joulupukkiin.

– Vaikka ihmisillä oli hienoja ideoita siitä, kuinka he päivittäisivät joulupukin nykyaikaan, ei tule yllätyksenä, että useimmat ihmiset rakastavat häntä juuri sellaisena kuin hän on, muistuttaa GraphicSpringsin tiedottaja Evan Fraser:

– Itse asiassa kyselyyn osallistuneista 68 prosenttia vastasi, etteivät he muuttaisi häntä mitenkään.

Lähde: Mirror, Graphic Springs


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!